diumenge, 31 de desembre del 2017

2017... un any per recordar

Hola a totes!!

Voldria fer un breu resum del que ha estat un any molt especial per ATB... potser un dels més importants des que aquest projecte va arrencar ja fa força temps. 

Sens dubte, el 2017 ha suposat l'inici d'una nova etapa. Volíem donar-nos a conèixer i difondre les nostres propostes... d'energia no ens en faltava gens ni mica, i sovint ens preguntàvem quina seria l'acollida que tindríem. Tot plegat era una gran incògnita!!

Mica en mica vam anar coneixent gent nova, i el grup es va anar ampliant amb noves inquietuds i punts de vista. Algunes companyes s'han acabat convertint en una part molt activa del projecte, i d'altres van decidir deixar-ho després d'un temps; tot aquest procés ens va suposar una feina molt intensa, i les nostres vivències com a col·lectiu van passar per moments bons i d'altres de més difícils, però ens van ensenyar a respectar-nos i estimar-nos cada dia una mica més.

Estic segur que en la nostra memòria hi guardarem moltes coses (les activitats que hem aconseguit fer, els somnis i projectes que han quedat en repòs, la gent que hem anat coneixent, els encerts i els disgustos...) però sobretot, el que ens engresca és haver generat molt bones amistats en el sí del col·lectiu. Creiem que aquest petit tresor, més la solidaritat i el respecte dins del grup, són trets bàsics i imprescindibles per fer que l'art i la cultura siguin espais transformadors de debò.

Esperem doncs poder continuar en aquesta mateixa línia, i tornar-vos-ho a explicar d'aquí a un any. Prepareu-vos, que el 2018 ja és a tocar!!

Uri